BLOGGER TEMPLATES Memes

Saturday, 5 January 2013

semasa mak dan abah menunaikan umrah...alhamdulilah semunya sudah selamat..????



inilah serba sedikit gambar mak n abah di kawasan menunaikan umrah bersama nenek, atok n mak anjang..??


majlis pertunangan akakku yang ke2 ....noraishah bt md nor...


pasangan pertunangan akak ??


hantaran kedua-dua belah tunangan


mak kesayangan bersama akak dan mak anjang saya???


family hj samadi kampung belimbing ,MELAKA



majlis perkahwinan akak ku yang first..?? pada 20/11/2011 hari yang penuh bermaKna dan tercatatnye sejarah pada family kami....


di belah rumah permaisuri


di belah putera



Wednesday, 2 January 2013

best huhuhu

dlam klas NUR .........best nyer bring at atas katil nie huhuhuhu?????



huhuhhu???best aw.....

Monday, 31 December 2012

sambutan tahun baru

12.05 pm 31/12/2012 sambut tahun baru di dataran merdeka bersama abg tercinta n family????hehehe tapi malangnyer dapat tngk bunga api jer......pas uh dah syok tngk bnga api,,,sampian kamera termasuk dlam longkang abes smue gmbr erm...?? xpe la bunga api yang sye tngk uh seakan2 dengan gmbr di bawah nie....?? erm...malang la ......abes gmbr tahun baru xde huhuhuhu :-( :-(







selamat tahun baru???? 2013

Sunday, 30 December 2012

faMiLy

   my family abah, mak ,along, kak long, angah, abang ngah, alang, ngan anak buah sye yang comey uh haziq.......





ini lah family saya.... 

Tuesday, 1 November 2011

DPIM

Saja post, nak try.. Baru nak belajar Berblog ni.. tunjuk ajar please!!


teringat semasa bersama-sama kwn di KOLEJ RISDA MELAKA.... arap lpas nie bley la jmpe dieowg g??